Voor schilders
Schilder abonnement

Schilder kosten voor uw abonnement schilderwerk

Soort woning Prijzen per maand
* letop indicatie prijzen
Rijtjeshuis € 30 tot € 40
Hoekwoning € 35 tot € 45
Twee onder één kap € 40 tot € 55
Vrijstaande woning € 45 tot € 60

Schilderprijs start met een volledige schilderbeurt, de nulbeurt. Die u betaalt nadat deze is uitgevoerd. Daarna start het schilderabonnement van Schilderprijs.nl. Hiermee weet u jarenlang waar u aan toe bent op het gebied van schilderwerk.

Schilder prijs online berekenen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is een abonnement echt zo eenvoudig te regelen?

a, kinderlijk eenvoudig! Een schilderabonnement van Eigenhuis Schilderplan is heel gemakkelijk te regelen. Via de Postcodecheck geeft u met maar drie antwoorden een goede beschrijving van uw woning. Laat met een aantal foto’s uw woning en de onderhoudsstaat van het schilderwerk zien. En één van onze Eigenhuis Schildercoaches neemt dan contact met u op om alles door te nemen. Binnen drie werkdagen heeft u een complete offerte op maat. Gemakkelijk, zonder bezoek vooraf, dat komt aan de orde als we echt gaan schilderen. Check de deelnemersvoorwaarden.

Is het abonnement voor schilderwerk opzegbaar? Ja, altijd, met verrekening van gelden. Is het schilderabonnement overdraagbaar bij verhuizen? Ja. Wordt u blij van een abonnement van Eigenhuis Schilderplan? Ja, dat weten we zeker!

De ene schilder is de andere niet. Maar hoe weet u van tevoren dat een schilder een goede schilder is? Iemand die het vak verstaat, zorgvuldig werkt en ook de boel weer netjes bij u achterlaat?

Bij Eigenhuis Schilderplan werken we met zorgvuldig geselecteerde vakschilders uit uw regio. Zij beschikken over aantoonbare vakbekwaamheid en voldoen aan alle kwaliteitseisen die vanuit Eigenhuis Schilderplan worden gesteld. Onze oorsprong, familiebedrijf De Nooy Meesterschilders sinds 1754, is daarbij de norm. U kunt er dus zeker van zijn dat er vakwerk wordt geleverd met alle garantie en service die u daarvan mag verwachten.

Eenmalig schilderwerk

Is er binnen of buiten eenmalig een kwastje nodig? kies daan voor eenmalig schilderwerk

Schilder abonnement

Ontzorg uw schilder zorgen met een abonnement voor schilderwerk

VVE schilderwerk

VVE Eigennaar? Wij bieden u een goede prijs voor uw appartementen complex

Houtrot reparatie

Houtrot; erg vervelend en komt niet ten goede van de kwaliteit van het schilderwerk

Waarom kiezen voor schilderprijs

100% tevredenheid

Wij zorgen dat al onze klanten tevreden zijn over het schilderwerk

Landelijk actief

Wij hebben lokale valkschilders aangesloten

Ervaring sinds 1754

Schilderprijs is onderdeel van De Nooy Meesterschilders

Geen wachttijd

Binnen 3 maanden gaan we aan de slag

Klanten over schilderprijs.nl

  • Schilder Mario Asselman heeft met veel zorg en oog voor kwaliteit onze boeiboorden en overstek geschilderd. Mario komt zijn afspraken na (en meer dan dat), is behulpzaam, denkt mee en werkt accuraat. En omdat hij als vakman zélf ook kritisch is op zijn eigen werk, was het eindresultaat vanzelfsprekend dik in orde. Zo’n schilder kun je met een gerust hart langs laten komen. Mario, bedankt!

    CP Baremans Avatar CP Baremans
    8 juni 2021

    Volgens plan en binnen afgesproken tijdsbestek heeft Michel samen met Erik de woonkamer en het trappenhuis geschilderd. Professioneel, voorzichtig en zorgvuldig. De sfeer was goed, waardoor deze klus aangenaam verlopen is.

    Jacqueline Hegeman Avatar Jacqueline Hegeman
    8 juni 2022

    Schilderen door weer en wind. Zeer tevreden over Mario Asselman die bij ons ondanks extreme warme dagen en extreme natte dagen, op een zeer fijne manier de onderhoudsbeurt van ons schilderwerk heeft uitgevoerd. Alles in goed overleg, daar waar nodig net dat beetje extra geven om zaken echt 100% in orde te krijgen. Zien hem graag over drie jaar weer terug voor de volgende beurt, ons huis kan er weer volop tegen

    Marcel Donath Avatar Marcel Donath
    8 juli 2022
  • De schilders hebben naar volle tevredenheid van ons prima schilderwerk afgeleverd. De puntjes op de i is zorgvuldig met ons nagelopen. Het contact met het schildersbedrijf was prima.

    Tine Alberg Avatar Tine Alberg
    8 september 2022

    Voordat het schilderwerk werd uitgevoerd had ik contact met Koen van Schildersbedrijf De Nooy die het schilderwerk kwam opnemen. Erg tevreden over het meedenken en vriendelijkheid van Koen. De schilder die het werk tot mijn tevredenheid heeft uitgevoerd is Laurens. Laurens is professioneel, vriendelijk en werkt erg netjes. Checkt nog voor alle zekerheid of ik de juiste keuze in kleur heb gemaakt voordat de muur en kozijnen worden geschilderd. Ik ben zeer tevreden over De Nooy en over Laurens.

    Marina Roessel Avatar Marina Roessel
    8 juni 2022

    Schilderwerk is via Eigenhuis Schilderplan door Maxion Totaal Onderhoud uitgevoerd. Zeer tevreden over de communicatie vooraf, goede afspraken. Schilderwerk is naar tevredenheid uitgevoerd, meerwerk is duidelijk afgestemd, klus was snel en goed geklaard. Dik tevreden!

    Daniel Willemsen Avatar Daniel Willemsen
    8 juni 2021