Voor schilders
VVE Schilder

Schilderkosten voor uw VVE

SchilderwerkenPrijzen incl materiaal
Binnenschilders 
Prijs per m²€ 25 tot € 30
Prijs per uur€ 30 tot € 35
Spuitwerk prijs per m²€ 10 tot € 16
Sauswerk prijs per m²€ 13 tot € 17
Buitenschilders 
Prijs per m²€ 40 tot € 50
Prijs per uur€ 40 tot € 55

 

Schilderprijs biedt schilder oplossingen voor iedere VvE aan. Of het nou gaat om eenmalig schilderwerk of schilder onderhoud. Bij Schilderprijs bent u aan het juiste adres voor een scherpe prijs voor VvE schilderwerk

Schilder prijs online berekenen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schilderprijs.nl: Dé VVE schilder van Nederland

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het schilderwerk van uw Vereniging van Eigenaren (VVE)? Zoek niet verder! Schilderprijs.nl is dé expert op het gebied van VVE-schilderwerk en staat klaar om uw appartementencomplexen in perfecte staat te brengen en te houden.

Schilderwerk aan uw VVE complet

Bij Schilderprijs.nl begrijpen we dat het schilderen van een VVE-complex een uitdagende taak kan zijn. Er zijn vaak meerdere partijen betrokken, verschillende kleurenschema’s en specifieke eisen waaraan voldaan moet worden. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring in het werken met VVE’s en kennen we de complexiteit van dergelijke projecten.

Schilder prijs als VVE schilder

Wat maakt SchilderPrijs zo uniek? Allereerst bieden we een plan op maat aan dat volledig is afgestemd op de behoeften van uw VVE. We beginnen met een grondige inspectie van het complex om de staat van het huidige schilderwerk te beoordelen en eventuele problemen of gebreken op te sporen. Vervolgens stellen we een gedetailleerd schilderplan op dat rekening houdt met de planning, het budget en de specifieke wensen van uw VVE.

Bij Schilderprijs streven we naar duurzaamheid en kwaliteit. Daarom maken we gebruik van hoogwaardige verfproducten die lang meegaan en bestand zijn tegen de invloeden van het weer. Onze ervaren schilders zijn vakmensen die bekend zijn met de nieuwste technieken en zorgen voor een professionele afwerking.

Naast het schilderwerk bieden we bij Schilderprijs.nl ook aanvullende diensten aan die uw VVE kunnen ontzorgen. Denk hierbij aan o.a  houtrotreparatie . Op deze manier kunnen we uw VVE een totaaloplossing bieden en ervoor zorgen dat het complex er altijd verzorgd uitziet.

Klanttevredenheid staat bij Schilderprijs.nl hoog in het vaandel. We streven ernaar om een langdurige relatie op te bouwen met onze VVE-klanten, gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. We luisteren naar uw wensen, communiceren helder en houden ons altijd aan de gemaakte afspraken.

Professionele VVE schilder

Dus, als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare partner voor het schilderwerk van uw VVE, kies dan voor Schilderprijs. Wij nemen het werk uit handen, zorgen voor een perfect resultaat en laten uw complex weer stralen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor uw VVE kunnen betekenen.

Eenmalig schilderwerk

Is er binnen of buiten eenmalig een kwastje nodig? kies daan voor eenmalig schilderwerk

Schilder abonnement

Ontzorg uw schilder zorgen met een abonnement voor schilderwerk

VVE schilderwerk

VVE Eigennaar? Wij bieden u een goede prijs voor uw appartementen complex

Houtrot reparatie

Houtrot; erg vervelend en komt niet ten goede van de kwaliteit van het schilderwerk

Waarom kiezen voor schilderprijs

100% tevredenheid

Wij zorgen dat al onze klanten tevreden zijn over het schilderwerk

Landelijk actief

Wij hebben lokale valkschilders aangesloten

Ervaring sinds 1754

Schilderprijs is onderdeel van De Nooy Meesterschilders

Geen wachttijd

Binnen 3 maanden gaan we aan de slag

Klanten over schilderprijs.nl

 • Jos Vermeulen heeft samen met Maikel van Holten uitstekend schilderwerk afgeleverd. De omgang met deze schilders was prettig en we kregen zelfs goede adviezen voor eigen schilderwerk binnen. Alles is goed opgeruimd en zowel voor als achter is alles netjes achtergelaten. Het opbouwen en afbreken van de steiger is zoveel mogelijk met respect voor de tuin gedaan. Kortom, we zijn erg tevreden met hun werk.

  Leo Quaijtaal Avatar Leo Quaijtaal
  8 juni 2022

  Schilderen door weer en wind. Zeer tevreden over Mario Asselman die bij ons ondanks extreme warme dagen en extreme natte dagen, op een zeer fijne manier de onderhoudsbeurt van ons schilderwerk heeft uitgevoerd. Alles in goed overleg, daar waar nodig net dat beetje extra geven om zaken echt 100% in orde te krijgen. Zien hem graag over drie jaar weer terug voor de volgende beurt, ons huis kan er weer volop tegen

  Marcel Donath Avatar Marcel Donath
  8 juli 2022

  Zeer tevreden over het uitgevoerde schilderwerk. Goede communicatie met de schilder en er werd netjes gewerkt.

  Wilfred M Avatar Wilfred M
  8 juni 2022
 • Bij ons is het schilderwerk gedaan door Mario Asselman. Hij leverde prima werk, alles ziet er piekfijn uit. Was erg prettig in omgang. Is erg secuur in zijn werk. Is altijd weer welkom bij volgende schilderbeurten

  Henriette Wensink Avatar Henriette Wensink
  8 juni 2022

  Hebben een schilder uit de plaats zelf gehad. Zeer tevreden over het schilderwerk van Jos Vermeulen. Is duidelijk en werkt netjes en komt zijn afspraken na. Ook goed contact met Jeroen van schilderplan. Dus al met al hebben ze een tevreden klant.

  William Reijnen Avatar William Reijnen
  8 juni 2022

  Laurens heeft de buitenkant van mijn huis zeer netjes geschilderd, werkt netjes en overlegd alles met je. Ik ben zeer tevrede.

  C.M. Hengel Avatar C.M. Hengel
  8 juni 2022