Voor schilders
Winterschilder

Wat kost een winter schilder

Bent u opzoek naar een winterschilder?

Zoek dan niet verder want bij Schilderprijs.nl bent u aan het juiste adres voor al uw winterschilderwerk. Bij Schilderprijs.nl werken wij met zorgvuldig geselecteerde schildersbedrijf uit de regio. U hoeft dus nooit meer te zoeken naar een vakschilder voor uw winterschilderwerk.

Wilt u meer informatie? Bel met onze Schilderprijs  Schildercoaches 0342-444110 of via WhatsApp. Wilt u een offerte en de winterschilder in huis? Vul hieronder het formulier in

Schilderprijs start met een volledige schilderbeurt, de nulbeurt. Die u betaalt nadat deze is uitgevoerd. Daarna start het schilderabonnement van Schilderprijs.nl. Hiermee weet u jarenlang waar u aan toe bent op het gebied van schilderwerk.

Schilder prijs online berekenen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Checklist schilderwerk winter

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een korte checklist gemaakt, zodat u kunt beoordelen of er op korte termijn onderhoud nodig is aan het binnen schilderwerk.

 • Is het schilderwerk gescheurd?
 • Staan er verbindingen open?
 • En heel belangrijk, staan er kitranden langs het glas open of zijn deze zwart/beschimmeld?

Heeft u op alle vragen nee als antwoord? Dan is er niks aan de hand, en kunt u uw binnen schilderwerk met een gerust hart de winter in laten gaan.

Echter, kunt u 1 van deze 3 vragen met ja beantwoorden? Dan is er onderhoud nodig. Kunt u alle 3 de vragen met ja beantwoorden? Dan is er dringend onderhoud aan het binnen schilderwerk nodig. Aarzel dan niet om snel de kwast ter hand te nemen (of uit handen te geven) en ook binnen de boel grondig aan te pakken.

Met een Schilderprijs.nl kunt u het voor het buitenschilderwerk van uw woning met een schilderabonnement gemakkelijk en goed regelen. Volgens een vaste cyclus houden wij het voor u bij. De buitenschil buitenkant is daarmee goed beschermt. Ziet u het niet zitten om het binnenschilderwerk zelf aan te pakken? Ook daar kan Schilderprijs.nl u bij helpen. Als u binnenschilderwerk laat uitvoeren in de maanden december, januari en februari krijgt u winterschilderkorting.

U slaat 3 vliegen in één klap

 • De garantie op het buitenschilderwerk gewaarborgd
 • Fris en fraai binnen schilderwerk
 • Lagere prijs voor binnen schilderwerk

Vraag op de winterschilderpagina uw offerte aan en wie weet staat de winterschilder binnenkort wel op uw stoep!

Eenmalig schilderwerk

Is er binnen of buiten eenmalig een kwastje nodig? kies daan voor eenmalig schilderwerk

Schilder abonnement

Ontzorg uw schilder zorgen met een abonnement voor schilderwerk

VVE schilderwerk

VVE Eigennaar? Wij bieden u een goede prijs voor uw appartementen complex

Houtrot reparatie

Houtrot; erg vervelend en komt niet ten goede van de kwaliteit van het schilderwerk

Waarom kiezen voor schilderprijs

100% tevredenheid

Wij zorgen dat al onze klanten tevreden zijn over het schilderwerk

Landelijk actief

Wij hebben lokale valkschilders aangesloten

Ervaring sinds 1754

Schilderprijs is onderdeel van De Nooy Meesterschilders

Geen wachttijd

Binnen 3 maanden gaan we aan de slag

Klanten over schilderprijs.nl

 • Hebben een schilder uit de plaats zelf gehad. Zeer tevreden over het schilderwerk van Jos Vermeulen. Is duidelijk en werkt netjes en komt zijn afspraken na. Ook goed contact met Jeroen van schilderplan. Dus al met al hebben ze een tevreden klant.

  William Reijnen Avatar William Reijnen
  8 juni 2022

  Ons huis ziet er weer top uit na de grondige schilderbeurt. Aanvankelijk liep de communicatie niet helemaal goed maar dit is op een professionele manier opgepakt door Eigenhuis. Vanaf nu betalen we maandelijks en daarmee weten we precies voor hoeveel ons huis qua schilderwerk in goede staat blijft. Een aanrader dus!

  Joke Westdijk Avatar Joke Westdijk
  8 juni 2022

  Nog eerder dan verwacht kon het schilderwerk van start gaan! En nog sneller dan verwacht waren de mannen klaar. Het resultaat mag er zijn…. ons huis is prachtig geworden en oogst veel complimenten van buurtgenoten en passanten. Een compliment voor schilder Peter, zijn compagnon Fidsum en Eigenhuis Schilderplan op de achtergrond!

  Bertie de Beuze Avatar Bertie de Beuze
  8 juni 2022
 • Jos Vermeulen heeft samen met Maikel van Holten uitstekend schilderwerk afgeleverd. De omgang met deze schilders was prettig en we kregen zelfs goede adviezen voor eigen schilderwerk binnen. Alles is goed opgeruimd en zowel voor als achter is alles netjes achtergelaten. Het opbouwen en afbreken van de steiger is zoveel mogelijk met respect voor de tuin gedaan. Kortom, we zijn erg tevreden met hun werk.

  Leo Quaijtaal Avatar Leo Quaijtaal
  8 juni 2022

  Schilderen door weer en wind. Zeer tevreden over Mario Asselman die bij ons ondanks extreme warme dagen en extreme natte dagen, op een zeer fijne manier de onderhoudsbeurt van ons schilderwerk heeft uitgevoerd. Alles in goed overleg, daar waar nodig net dat beetje extra geven om zaken echt 100% in orde te krijgen. Zien hem graag over drie jaar weer terug voor de volgende beurt, ons huis kan er weer volop tegen

  Marcel Donath Avatar Marcel Donath
  8 juli 2022

  Het buitenschilderwerk van onze woning was toe aan een schilderbeurt en wij hebben dan ook Eigenhuis Schilderplan ingeschakeld om dit uit te voeren. Voor een vast maandbedrag per maand heb je jaren geen omkijken meer naar het buitenschilderwerk. Er is dan ook een nulbeurt uitgevoerd, welke werd uitgevoerd door de schilders Tony en Dennis, zeer vriendelijke en beleefde jongens. Zij hebben het schilderwerk zeer netjes, professioneel en binnen de door hun gestelde tijd uitgevoerd en wij zijn dan ook zeer tevreden met het geleverde werk. Wij hebben een glazen tuinkamer aan de achterzijde van onze woning en ook dat was voor hun geen probleem. Door houten platen op de tuinkamer te plaatsen konden zij zonder problemen het schilderwerk op de verdieping doen. Al met al zijn wij zeer tevreden met het eindresultaat en zullen Eigenhuis Schilderplan dan ook bij iedereen aanbevelen.

  Sabrina Meurs Avatar Sabrina Meurs
  8 juni 2021