Voor schilders
Offerte schilderwerk

Offerte schilderwerk

SchilderwerkenIndicatie prijzen incl materiaal
Binnenschilders 
Prijs per m²€ 25 tot € 30
Prijs per uur€ 30 tot € 35
Spuitwerk prijs per m²€ 10 tot € 16
Sauswerk prijs per m²€ 13 tot € 17
Buitenschilders 
Prijs per m²€ 40 tot € 50
Prijs per uur€ 40 tot € 55

Schilderprijs biedt schilder oplossingen voor iedereen aan. Of het nou gaat om eenmalig schilderwerk of schilder onderhoud. Bij Schilderprijs bent u aan het juiste adres voor een scherpe prijs voor uw schilderwerk

Schilder prijs online berekenen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schilder offerte aanvragen online

Op zoek naar een professioneel schildersbedrijf dat uitstekende kwaliteit levert tegen een scherpe prijs? Zoek niet verder! Bij Schilderprijs.nl staan wij klaar om uw schilderproject tot in de puntjes te verzorgen.

 

Met onze jarenlange ervaring en vakkundige schilders bieden wij u de beste oplossingen voor al uw schilderwerk. Of het nu gaat om het schilderen van uw woning, kantoor of commercieel pand, wij hebben de expertise en het vakmanschap om uw visie werkelijkheid te maken.

 

Wat maakt Schilderprijs.nl de juiste keuze voor uw schilderproject? Hier zijn een paar redenen waarom klanten keer op keer voor ons kiezen:

 1. Kwaliteit: Wij streven altijd naar perfectie in ons werk. Onze schilders gebruiken alleen hoogwaardige verfproducten en materialen om duurzame en prachtige resultaten te garanderen. U kunt erop vertrouwen dat uw schilderwerk er langdurig fris en stralend uit zal zien.

 2. Betrouwbaarheid: Bij Schilderprijs.nl staan wij bekend om onze betrouwbaarheid en punctualiteit. Wij komen onze afspraken na en zorgen ervoor dat uw project volgens planning wordt uitgevoerd. U kunt op ons rekenen om het werk op tijd en binnen het budget op te leveren.

 3. Transparantie: Bij het aanvragen van een offerte wilt u duidelijkheid over de kosten. Bij Schilderprijs.nl begrijpen we dat. Daarom bieden wij eerlijke en transparante prijzen zonder verborgen kosten. Onze offertes zijn gedetailleerd en overzichtelijk, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 4. Klantgerichtheid: Uw tevredenheid staat bij ons centraal. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat we uw verwachtingen overtreffen. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over kleurkeuzes, afwerkingen en andere aspecten van uw schilderproject.

 

Kies voor Schilderprijs.nl en geniet van een moeiteloze schilderervaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Ontdek waarom wij de favoriete keuze zijn van talloze tevreden klanten die hebben geprofiteerd van ons uitstekende schilderwerk tegen een concurrerende prijs.

Laat uw schilderproject in goede handen zijn met Schilderprijs.nl – de naam die u kunt vertrouwen voor al uw schilderwerk!

Eenmalig schilderwerk

Is er binnen of buiten eenmalig een kwastje nodig? kies daan voor eenmalig schilderwerk

Schilder abonnement

Ontzorg uw schilder zorgen met een abonnement voor schilderwerk

VVE schilderwerk

VVE Eigennaar? Wij bieden u een goede prijs voor uw appartementen complex

Houtrot reparatie

Houtrot; erg vervelend en komt niet ten goede van de kwaliteit van het schilderwerk

Waarom kiezen voor schilderprijs

100% tevredenheid

Wij zorgen dat al onze klanten tevreden zijn over het schilderwerk

Landelijk actief

Wij hebben lokale valkschilders aangesloten

Ervaring sinds 1754

Schilderprijs is onderdeel van De Nooy Meesterschilders

Geen wachttijd

Binnen 3 maanden gaan we aan de slag

Klanten over schilderprijs.nl

 • Mario heeft bij ons de overstek opnieuw in de verf gezet. Het resultaat is uitstekend. Hij werkt netjes en secuur, denkt mee en communiceert goed over de voortgang. Kortom: een aanrader. Bedankt!

  Jeroen Burggraaf Avatar Jeroen Burggraaf
  8 juni 2021

  De werkzaamheden zijn keurig en naar tevredenheid uitgevoerd door Ruthney en zijn collega.

  Jan Wesselink Avatar Jan Wesselink
  8 september 2022

  Vakwerk, snel en netjes.

  Geert Hokke Avatar Geert Hokke
  8 juni 2021
 • Jos heeft bij ons het buitenschilderwerk uitgevoerd. Hij was erg professioneel, goed mee te communiceren en mooi resultaat geleverd.

  Anique Avatar Anique
  8 juni 2021

  Voordat het schilderwerk werd uitgevoerd had ik contact met Koen van Schildersbedrijf De Nooy die het schilderwerk kwam opnemen. Erg tevreden over het meedenken en vriendelijkheid van Koen. De schilder die het werk tot mijn tevredenheid heeft uitgevoerd is Laurens. Laurens is professioneel, vriendelijk en werkt erg netjes. Checkt nog voor alle zekerheid of ik de juiste keuze in kleur heb gemaakt voordat de muur en kozijnen worden geschilderd. Ik ben zeer tevreden over De Nooy en over Laurens.

  Marina Roessel Avatar Marina Roessel
  8 juni 2022

  Snellere service kan niet. Donderdag 24-3 gebeld, vrijdag mail tweede week april en zondagmorgen telefoontje: we komen morgen 28-3. Dus geen uitloop van werkzaamheden die de tweede week van april hadden kunnen verlengen. De schilderploeg bestond uit twee schilders. Na 3 dagen werd een van de schilders ziek maar de ander heeft door zijn inzet en doorzettings-vermogen gezorgd dat alles keurig op tijd klaar kwam. Zelfs werken in het weekend (zaterdag én zondag) was hem niet te veel. Dat is hart voor je werk hebben. De werkzaamheden zijn keurig en tot tevredenheid uitgevoerd. Ga gebruik maken van het schilderplan.

  Carla Verburg Avatar Carla Verburg
  8 juni 2022