Voor schilders
Houtrot reparatie

Houtrot laten behandelen

Bij Schilderprijs.nl bieden wij houtrotverwijdering aan als service. Onze specialist gaat als volgt te werk:

 • Inspectie: Een van onze specialisten zal eerst een grondige inspectie uitvoeren om het gebied met houtrot te identificeren en de omvang ervan te bepalen.
 • Verwijdering van aangetast hout: Onze specialist zal het aangetaste hout verwijderen met gereedschap zoals een scherp mes of een decoupeerzaag.
 • Reiniging: Het gebied zal grondig gereinigd worden om stof, vuil en andere verontreinigingen te verwijderen.
 • Reparatie: Onze houtrotspecialist zal het gebied repareren door gebruik te maken van houtvuller of epoxy en het oppervlak glad te maken.
 • Bescherming: Onze specialist zal de reparatie afwerken met een primer of lak om te voorkomen dat het hout opnieuw aangetast wordt door houtrot.
 • Oorzaak aanpakken: De specialist zal de oorzaak van het houtrot aanpakken om te voorkomen dat het opnieuw ontstaat, bijvoorbeeld door het verbeteren van de ventilatie, het aanbrengen van waterdichting, of het vervangen van beschadigd hout.

Schilder prijs online berekenen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialisten hebben de juiste gereedschappen, materialen en ervaring om uw houtrot effectief op te lossen en te voorkomen dat het opnieuw ontstaat. Ook als u twijfelt of het houtrot ernstig genoeg is om onze hulp in te schakelen, is het aan te raden om vrijblijvend contact op te nemen. Interesse? Via onderstaande button kunt in contact komen en/of een offerte aanvragen. Hopelijk zien wij u snel!

 

Eenmalig schilderwerk

Is er binnen of buiten eenmalig een kwastje nodig? kies daan voor eenmalig schilderwerk

Schilder abonnement

Ontzorg uw schilder zorgen met een abonnement voor schilderwerk

VVE schilderwerk

VVE Eigennaar? Wij bieden u een goede prijs voor uw appartementen complex

Houtrot reparatie

Houtrot; erg vervelend en komt niet ten goede van de kwaliteit van het schilderwerk

Waarom kiezen voor schilderprijs

100% tevredenheid

Wij zorgen dat al onze klanten tevreden zijn over het schilderwerk

Landelijk actief

Wij hebben lokale valkschilders aangesloten

Ervaring sinds 1754

Schilderprijs is onderdeel van De Nooy Meesterschilders

Geen wachttijd

Binnen 3 maanden gaan we aan de slag

Klanten over schilderprijs.nl

 • Snellere service kan niet. Donderdag 24-3 gebeld, vrijdag mail tweede week april en zondagmorgen telefoontje: we komen morgen 28-3. Dus geen uitloop van werkzaamheden die de tweede week van april hadden kunnen verlengen. De schilderploeg bestond uit twee schilders. Na 3 dagen werd een van de schilders ziek maar de ander heeft door zijn inzet en doorzettings-vermogen gezorgd dat alles keurig op tijd klaar kwam. Zelfs werken in het weekend (zaterdag én zondag) was hem niet te veel. Dat is hart voor je werk hebben. De werkzaamheden zijn keurig en tot tevredenheid uitgevoerd. Ga gebruik maken van het schilderplan.

  Carla Verburg Avatar Carla Verburg
  8 juni 2022

  Zeer tevreden over dit bedrijf! Professioneel en klantgericht. Fijne schilders

  Herbert Bokkers Avatar Herbert Bokkers
  8 juni 2021

  Voordat het schilderwerk werd uitgevoerd had ik contact met Koen van Schildersbedrijf De Nooy die het schilderwerk kwam opnemen. Erg tevreden over het meedenken en vriendelijkheid van Koen. De schilder die het werk tot mijn tevredenheid heeft uitgevoerd is Laurens. Laurens is professioneel, vriendelijk en werkt erg netjes. Checkt nog voor alle zekerheid of ik de juiste keuze in kleur heb gemaakt voordat de muur en kozijnen worden geschilderd. Ik ben zeer tevreden over De Nooy en over Laurens.

  Marina Roessel Avatar Marina Roessel
  8 juni 2022
 • Schilder Mario heeft bij ons de complete buitenboel geschilderd (huis, carport, garage en poort) en wij zijn méér dan tevreden. Hij is een echte vakman, met duidelijke passie voor het schildersvak. Mario, bedankt. Het ziet er perfect uit!!!

  Jan Veenstra Avatar Jan Veenstra
  8 juni 2021

  Ons huis ziet er weer top uit na de grondige schilderbeurt. Aanvankelijk liep de communicatie niet helemaal goed maar dit is op een professionele manier opgepakt door Eigenhuis. Vanaf nu betalen we maandelijks en daarmee weten we precies voor hoeveel ons huis qua schilderwerk in goede staat blijft. Een aanrader dus!

  Joke Westdijk Avatar Joke Westdijk
  8 juni 2022

  Schilderwerk is via Eigenhuis Schilderplan door Maxion Totaal Onderhoud uitgevoerd. Zeer tevreden over de communicatie vooraf, goede afspraken. Schilderwerk is naar tevredenheid uitgevoerd, meerwerk is duidelijk afgestemd, klus was snel en goed geklaard. Dik tevreden!

  Daniel Willemsen Avatar Daniel Willemsen
  8 juni 2021