Voor schilders
Houtrot reparatie

Houtrot laten behandelen

Bij Schilderprijs.nl bieden wij houtrotverwijdering aan als service. Onze specialist gaat als volgt te werk:

 • Inspectie: Een van onze specialisten zal eerst een grondige inspectie uitvoeren om het gebied met houtrot te identificeren en de omvang ervan te bepalen.
 • Verwijdering van aangetast hout: Onze specialist zal het aangetaste hout verwijderen met gereedschap zoals een scherp mes of een decoupeerzaag.
 • Reiniging: Het gebied zal grondig gereinigd worden om stof, vuil en andere verontreinigingen te verwijderen.
 • Reparatie: Onze houtrotspecialist zal het gebied repareren door gebruik te maken van houtvuller of epoxy en het oppervlak glad te maken.
 • Bescherming: Onze specialist zal de reparatie afwerken met een primer of lak om te voorkomen dat het hout opnieuw aangetast wordt door houtrot.
 • Oorzaak aanpakken: De specialist zal de oorzaak van het houtrot aanpakken om te voorkomen dat het opnieuw ontstaat, bijvoorbeeld door het verbeteren van de ventilatie, het aanbrengen van waterdichting, of het vervangen van beschadigd hout.

Schilder prijs online berekenen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialisten hebben de juiste gereedschappen, materialen en ervaring om uw houtrot effectief op te lossen en te voorkomen dat het opnieuw ontstaat. Ook als u twijfelt of het houtrot ernstig genoeg is om onze hulp in te schakelen, is het aan te raden om vrijblijvend contact op te nemen. Interesse? Via onderstaande button kunt in contact komen en/of een offerte aanvragen. Hopelijk zien wij u snel!

 

Eenmalig schilderwerk

Is er binnen of buiten eenmalig een kwastje nodig? kies daan voor eenmalig schilderwerk

Schilder abonnement

Ontzorg uw schilder zorgen met een abonnement voor schilderwerk

VVE schilderwerk

VVE Eigennaar? Wij bieden u een goede prijs voor uw appartementen complex

Houtrot reparatie

Houtrot; erg vervelend en komt niet ten goede van de kwaliteit van het schilderwerk

Waarom kiezen voor schilderprijs

100% tevredenheid

Wij zorgen dat al onze klanten tevreden zijn over het schilderwerk

Landelijk actief

Wij hebben lokale valkschilders aangesloten

Ervaring sinds 1754

Schilderprijs is onderdeel van De Nooy Meesterschilders

Geen wachttijd

Binnen 3 maanden gaan we aan de slag

Klanten over schilderprijs.nl

 • Schilder Mario Asselman heeft met veel zorg en oog voor kwaliteit onze boeiboorden en overstek geschilderd. Mario komt zijn afspraken na (en meer dan dat), is behulpzaam, denkt mee en werkt accuraat. En omdat hij als vakman zélf ook kritisch is op zijn eigen werk, was het eindresultaat vanzelfsprekend dik in orde. Zo’n schilder kun je met een gerust hart langs laten komen. Mario, bedankt!

  CP Baremans Avatar CP Baremans
  8 juni 2021

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  1 juni 2023

  Schilder Eric stuurde zijn mannen die, ik ben misschien wat streng, behoorlijk slordig te werk gingen. Een telefoontje naar de schildercoach loste alles op. Eric kwam diezelfde dag nog kijken, noteerde alles en twee dagen later kwam de schilder terug en werd het uitstekend geregeld. Nu een prachtig geschilderd huis, alle houtrot keurig verholpen en alles netjes achtergelaten. En na afloop een telefoontje van schildercoach Koen of alles nu naar tevredenheid was. Wat een geweldig systeem! Ik ben er erg blij mee!

  M Nijdeken Avatar M Nijdeken
  8 augustus 2022
 • Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk en de verleende service. Ook het advies dat wij gekregen hebben met betrekking tot de kleurkeuze voor de houten betimmering van Michiel heeft bijgedragen tot een perfect eindresultaat. Het geheel ziet er nu tip top uit.

  Job Weessies Avatar Job Weessies
  8 juni 2021

  Jos Vermeulen heeft bij ons binnenshuis schilderwerk geleverd, waar wij zeer tevreden over zijn. Zeker een aanrader voor degenen die zowel binnen als buiten hun huis willen laten schilderen.

  Henk Van Soest Avatar Henk Van Soest
  8 juni 2022

  De werkzaamheden zijn keurig en naar tevredenheid uitgevoerd door Ruthney en zijn collega.

  Jan Wesselink Avatar Jan Wesselink
  8 september 2022