Voor schilders
Schilder abonnement

Schilder kosten voor uw abonnement schilderwerk

Soort woning Prijzen per maand
* letop indicatie prijzen
Rijtjeshuis € 30 tot € 40
Hoekwoning € 35 tot € 45
Twee onder één kap € 40 tot € 55
Vrijstaande woning € 45 tot € 60

Schilderprijs start met een volledige schilderbeurt, de nulbeurt. Die u betaalt nadat deze is uitgevoerd. Daarna start het schilderabonnement van Schilderprijs.nl. Hiermee weet u jarenlang waar u aan toe bent op het gebied van schilderwerk.

Schilder prijs online berekenen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is een abonnement echt zo eenvoudig te regelen?

a, kinderlijk eenvoudig! Een schilderabonnement van Eigenhuis Schilderplan is heel gemakkelijk te regelen. Via de Postcodecheck geeft u met maar drie antwoorden een goede beschrijving van uw woning. Laat met een aantal foto’s uw woning en de onderhoudsstaat van het schilderwerk zien. En één van onze Eigenhuis Schildercoaches neemt dan contact met u op om alles door te nemen. Binnen drie werkdagen heeft u een complete offerte op maat. Gemakkelijk, zonder bezoek vooraf, dat komt aan de orde als we echt gaan schilderen. Check de deelnemersvoorwaarden.

Is het abonnement voor schilderwerk opzegbaar? Ja, altijd, met verrekening van gelden. Is het schilderabonnement overdraagbaar bij verhuizen? Ja. Wordt u blij van een abonnement van Eigenhuis Schilderplan? Ja, dat weten we zeker!

De ene schilder is de andere niet. Maar hoe weet u van tevoren dat een schilder een goede schilder is? Iemand die het vak verstaat, zorgvuldig werkt en ook de boel weer netjes bij u achterlaat?

Bij Eigenhuis Schilderplan werken we met zorgvuldig geselecteerde vakschilders uit uw regio. Zij beschikken over aantoonbare vakbekwaamheid en voldoen aan alle kwaliteitseisen die vanuit Eigenhuis Schilderplan worden gesteld. Onze oorsprong, familiebedrijf De Nooy Meesterschilders sinds 1754, is daarbij de norm. U kunt er dus zeker van zijn dat er vakwerk wordt geleverd met alle garantie en service die u daarvan mag verwachten.

Eenmalig schilderwerk

Is er binnen of buiten eenmalig een kwastje nodig? kies daan voor eenmalig schilderwerk

Schilder abonnement

Ontzorg uw schilder zorgen met een abonnement voor schilderwerk

VVE schilderwerk

VVE Eigennaar? Wij bieden u een goede prijs voor uw appartementen complex

Houtrot reparatie

Houtrot; erg vervelend en komt niet ten goede van de kwaliteit van het schilderwerk

Waarom kiezen voor schilderprijs

100% tevredenheid

Wij zorgen dat al onze klanten tevreden zijn over het schilderwerk

Landelijk actief

Wij hebben lokale valkschilders aangesloten

Ervaring sinds 1754

Schilderprijs is onderdeel van De Nooy Meesterschilders

Geen wachttijd

Binnen 3 maanden gaan we aan de slag

Klanten over schilderprijs.nl

 • Schilderwerk is via Eigenhuis Schilderplan door Maxion Totaal Onderhoud uitgevoerd. Zeer tevreden over de communicatie vooraf, goede afspraken. Schilderwerk is naar tevredenheid uitgevoerd, meerwerk is duidelijk afgestemd, klus was snel en goed geklaard. Dik tevreden!

  Daniel Willemsen Avatar Daniel Willemsen
  8 juni 2021

  Bij ons is het schilderwerk gedaan door Mario Asselman. Hij leverde prima werk, alles ziet er piekfijn uit. Was erg prettig in omgang. Is erg secuur in zijn werk. Is altijd weer welkom bij volgende schilderbeurten

  Henriette Wensink Avatar Henriette Wensink
  8 juni 2022

  Ons huis is naar alle tevredenheid voor een onderhoudsbeurt door de firma Verfijnd onder handen genomen. Stefan, heeft alles nagelopen en daar waar nodig weer netjes in de verf gezet. We hebben hem ervaren als een plezierige schilder en zijn heel blij met het resultaat 👍‼️

  Peter Davidsz Polman Avatar Peter Davidsz Polman
  8 juni 2022
 • Het buitenschilderwerk van onze woning was toe aan een schilderbeurt en wij hebben dan ook Eigenhuis Schilderplan ingeschakeld om dit uit te voeren. Voor een vast maandbedrag per maand heb je jaren geen omkijken meer naar het buitenschilderwerk. Er is dan ook een nulbeurt uitgevoerd, welke werd uitgevoerd door de schilders Tony en Dennis, zeer vriendelijke en beleefde jongens. Zij hebben het schilderwerk zeer netjes, professioneel en binnen de door hun gestelde tijd uitgevoerd en wij zijn dan ook zeer tevreden met het geleverde werk. Wij hebben een glazen tuinkamer aan de achterzijde van onze woning en ook dat was voor hun geen probleem. Door houten platen op de tuinkamer te plaatsen konden zij zonder problemen het schilderwerk op de verdieping doen. Al met al zijn wij zeer tevreden met het eindresultaat en zullen Eigenhuis Schilderplan dan ook bij iedereen aanbevelen.

  Sabrina Meurs Avatar Sabrina Meurs
  8 juni 2021

  Jos heeft bij ons het buitenschilderwerk uitgevoerd. Hij was erg professioneel, goed mee te communiceren en mooi resultaat geleverd.

  Anique Avatar Anique
  8 juni 2021

  Voordat het schilderwerk werd uitgevoerd had ik contact met Koen van Schildersbedrijf De Nooy die het schilderwerk kwam opnemen. Erg tevreden over het meedenken en vriendelijkheid van Koen. De schilder die het werk tot mijn tevredenheid heeft uitgevoerd is Laurens. Laurens is professioneel, vriendelijk en werkt erg netjes. Checkt nog voor alle zekerheid of ik de juiste keuze in kleur heb gemaakt voordat de muur en kozijnen worden geschilderd. Ik ben zeer tevreden over De Nooy en over Laurens.

  Marina Roessel Avatar Marina Roessel
  8 juni 2022