Voor schilders

Hoe verwijder ik nicotine van mijn muren en plafond?

Herkent u ook zo’n woning waarin veel is gerookt? Of is het misschien wel uw eigen huis waar veel nicotine vlekken te vinden zijn? Wilt u ook zo graag die nicotine verwijderen uit uw woning? Er is niets fijner dan weer in een huis te leven zonder de aanslag van nicotine op de muren en het plafond. Hier leest u dé beste tips voor frisse muren en plafonds zonder nicotine. 

Hoe ontstaat aanslag van nicotine?

Zoals u waarschijnlijk zelf ook al had bedacht ontstaat die vergeelde aanslag op uw muren en plafond door sigarettenrook. De rookaanslag trekt in de muren en plafonds, wat vervolgens zorgt voor gele en bruine vlekken. Om nicotine aanslag te verwijderen en niet meer terug te laten keren, start uiteraard met de gewoonte om niet meer binnen te gaan roken. Maar hoe verwijdert u die vlekken? 

Hoe de nicotine te verwijderen?
Om de nicotine uit uw woning te verwijderen zal dat aardig wat tijd en moeite kosten, maar dan heeft u wel een frisse woning. Lees in onderstaand stappenplan hoe u dit het beste aan kunt pakken: 

  1. Nicotine Eigenhuis SchilderplanDek alles wat u niet gewassen, behandeld of gesaust wil hebben af. Dit scheelt u een hoop ellende na deze grote klus ;). 
  2. Gebruik Universol om de muren en plafonds, waar de aanslacht zichtbaar is, mee te reinigen. Dit zal de meeste nicotine verwijderen. Op deze manier wast u de meeste nicotine van de wanden en plafonds af.
  3. De muren en plafonds moeten na het reinigen goed drogen. 
  4. Wanneer het oppervlakte helemaal droog is, kunt u deze behandelen met een goede voorstrijk. Deze voorstrijk dienst speciaal voor vlekken en op synthetische basis te zijn. De synthetische basis zorgt ervoor dat de nicotine aanslag niet meer terugkomt na het sausen. Het beste kunt u daarvoor het product Albastine Voorstrijk Vlekken kopen bij een bouwmarkt. 
  5. Zodra de voorstrijk helemaal droog is kan de muurverf worden aagebracht. Dit kan een watergedrage of een synthetisch product zijn. Uiteraard kunt u daar ook een leuk behangetje voor uitkiezen. 

Uw eigen huis laten schilderen?

Ziet u het zelf niet zitten om deze klus aan te pakken? Wilt u de nicotine professioneel en vakkundig bestreden hebben? Wij frissen uw muren en plafonds graag voor u op, zelfs behangen is voor ons geen probleem!
Klik hier voor het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Tevens kunt u tijdens de winterperiode ook gebruik maken van extra winterschilderkorting bekijk hiervoor winterschilderpagina.

 

Schilder nieuwegein

  Schilderwerknieuwegein.nl Zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk in Nieuwegein en omstreken   Hoe werkt het abonnement?​ Het abonnement van Schilderwerk Nieuwegein start met een

Lees verder »