Voor schilders

Kwaliteit schilderwerk als abonnement

Daar heb je hem weer, dat vervelende gezegde… ‘Een goede voorbereiding is het halve werk.’ Maar voor kwaliteit schilderwerk is dit toch wel het meest van toepassing. Schilderwerk is niet alleen een glanzende laag verf op het kozijn, het voorwerk is nog veel belangrijker! Dit zorgt namelijk voor het waardebehoud van je eigen huis. 

Kwaliteit schilderwerk

‘Iedereen kan schilder worden’ hoor ik vaak. En ja, dat is zeker zo. Maar dan wel met een goede opleiding en een plek om het vak te leren. Zo hebben we bij ons familiebedrijf De Nooy Schilders een succes verhaal van een souschef die nu in een leertraject zit als schilder. De rest van de schilders zijn elke week weer ontzettend nieuwsgierig naar wat hij deze week weer heeft geleerd. Maar wanneer lever je nou kwaliteit en wanneer ben je een volwaardig schilder?

Werkzaamheden schilderwerk

Tijdens onze werkzaamheden komen wij veel verschillende schilders tegen, en zien soms dan ook de gekste dingen. Van kranten als opvulling voor een houtrotreparatie, tot schilders die het voorwerk overslaan en gelijk gaan schilderen. Dit leidt tot vervelende situaties en zorgt ervoor dat uw eigen huis juist minder waard wordt dan meer. 

Voorbereiding schilderwerk

Echter is het niet alleen goed voor het schilderwerk om het voorwerk zo goed mogelijk te doen. Ook voor u als eigen huis bezitter die een schilder inhuurt is het van belang om een goede voorbereiding te treffen. Lees bijvoorbeeld reviews van verschillende schilders, kijk naar hoe uitgebreid een offerte is, verdiep u in de garantievoorwaarden, bekijk eerdere werken van een schilders of vraag bekenden naar een ervaring met een bepaalde schilder. Zo zorgt u dat u er alles aan heeft gedaan om een goede en betrouwbare schilder te vinden. 

Gegarandeerd kwaliteit

Om kwaliteit schilderwerk dat door u als eigen huis bezitter wordt verwacht te garanderen, zijn wij zo’n 20 jaar geleden begonnen met ons onderhoudsplan. Doordat u een abonnement bij ons afneemt voor 10 jaar, bent u gegarandeerd van goede kwaliteit schilderwerk. Met ons familiebedrijf uit 1754 hebben wij ondertussen ervaring genoeg om te weten hoe het moet. Daarnaast willen wij onze naam die wij in al deze jaren hebben opgebouwd absoluut niet ten twijfel trekken. Met ons abonnement op het schilderwerk bent u dus zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk. 

Heeft u nog geen abonnement voor uw schilderwerk? Laat dat dan vooral weten. Wij helpen u graag verder en zorgen met kwaliteit schilderwerk voor het waardebehoud van uw eigen huis!

 

Schilder nieuwegein

  Schilderwerknieuwegein.nl Zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk in Nieuwegein en omstreken   Hoe werkt het abonnement?​ Het abonnement van Schilderwerk Nieuwegein start met een

Lees verder »