Voor schilders

Op pad met: Eigenhuis Schildercoach Jeroen

In het kader van ¨wie komt u tegen bij Eigenhuis Schilderplan?¨ gaan wij regelmatig met onze vakmannen en Eigenhuis Schildercoaches mee op pad. Deze keer onze Eigenhuis Schildercoach Jeroen

Stel je eens voor, wie is Jeroen en wat doet hij zoal?

Ik ben Jeroen Hoefkens, al meer dan 20 jaar een van de vertrouwde gezichten van Eigenhuis Schilderplan en de Nooy Schilders. In 1999 ben ik op de ladder begonnen als stagiair bij onze vakschilders. Toen ik mijn opleiding bij Nimeto had afgerond, ben ik in dienst gekomen. Vanaf de ladder ben ik via winkel/verfgroothandel en calculatie op de plek van Eigenhuis Schildercoach gekomen. Dit is wel een heel fijne plek. Ik sta, samen met mijn collega´s, van aanvraag tot uitvoer voor onze abonnees klaar.

Leuk hoor! En waarom heb je gekozen voor het schildersvak?

Ik ben geboren met de vingers in de verf, mijn opa en vader waren ook schilder en hebben mijn schildershart gekleurd. Als jongen van veertien/vijftien mocht ik al mee de klus op. Omdat ik ook uit een schildersfamilie kom, is het helemaal leuk om nu voor een van de oudste familie schildersbedrijven te werken.

Waarover heb je de laatste tijd nog flink gelachen op het werk?

Dit jaar werd ik 40, helaas was een feestje door alle corona beperkingen niet mogelijk. Maar mijn collega´s waren het niet vergeten. Toen ik op mijn werk kwam stond er een prachtig spandoek met pop voor mij klaar. Dit soort geintjes moeten natuurlijk kunnen, en zijn zeer goed voor de onderlinge sfeer!

Welke verrassende andere bezigheden heb je als je niet op de ladder staat?

Muziek dat is mijn andere passie. Al van kleins af aan ben ik slagwerker en sinds een jaar of 15 speel ik ook de bas. Als je muziek maakt, kan je aan niets anders denken en kan ik mijn hoofd leeg maken. Maar ook concerten bezoeken, of zelf achter de draaitafels staan, ik vind het heerlijk. Op het werk is de radio altijd aan, het is niet snel stil bij mij 🙂

Tot slot, welke onderhoudstip van de Eigenhuis Schildercoach wil je onze abonnees meegeven?

Wees er op tijd bij. Schilderwerk laten verwaarlozen, geeft meer voorbereidend werk. En dat is nu precies het gene dat veel tijd kost, en schilderwerk dan ook kostbaar maakt. Als je tijdig onderhoud pleegt, houd je de kosten beperkt, en voorkom je houtrot situaties zoveel mogelijk. En, regel nu alvast een schilder voor komend jaar. De agenda´s van de schilders vullen zich echt heel snel. Dat is dan weer een voordeel van het Eigenhuis Schilderplan, over een paar jaar komen we gewoon vanzelf weer langs!

Eigenhuis Schildercoach Jeroen

U heeft kennis gemaakt met Eigenhuis Schildercoach Jeroen. Wellicht ziet u hem, of een van de andere Eigenhuis Schilders, binnenkort op de klus bij uw woning.

Klik op de namen om meer te lezen om over onze andere Eigenhuis schilders Esmee van Straalen, Laurens van Dijk, Peter Gangelhof, Peter Geurts, Geurt Aangeenbrug, Arie van der Vlist, Jos Vermeulen, Leon Satijn, Gerard van Loenen, Gert de Bruin, Michiel Spanjersberg, Michel Velthuizen, Tony van Dommelen, Ricardo Herrera, Jan Molenaar, Mario AsselmanTim van Vegten, Ronny Meertens

Schilder nieuwegein

  Schilderwerknieuwegein.nl Zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk in Nieuwegein en omstreken   Hoe werkt het abonnement?​ Het abonnement van Schilderwerk Nieuwegein start met een

Lees verder »