Voor schilders

Winterschilder met garantie en extra korting tot 1 december

Afgelopen week de klok een uurtje terug, ik zie de pepernoten in de schappen liggen en van horen en zeggen begrijp ik dat in de tuincentra zelfs de eerste kerstshows al te zien zijn! Allemaal tekenen dat de winter voor de deur staat. Misschien kunnen we binnenkort ook wel de eerste sneeuw verwachten, maar garantie kan ik daar niet op geven. Waar ik wel garantie op kan geven, is de winterschilder!

Die is er elk jaar, gegarandeerd. In 2015 is die winterschilder zelfs tijdelijk nóg aantrekkelijker. Als je voor 1 december as. een offerte aanvraagt, krijgt u in plaats van 10%, zelfs 15% winterschilder-korting! Wij geven dan ook nog eens de garantie dat het werk voor 1 maart 2016 wordt uitgevoerd. Buitenwerken met garantie?

Het is hier binnen beter dan buiten!

Een olijk carnavals-duo zong er al eens een liedje over…. In die donkere wintermaanden ben je meer binnen en zet je de kachel een paar graden hoger. Ook wij schilders volgen dat graag, maar buiten is het in de winter ook zo fijn! Maar buiten werken bij lage temperaturen is toch niet mogelijk? Of hebben wij hier een misvatting te pakken? Ja, zeker een misvatting, want de winterschilder buiten met garantie bestaat echt.

Het juiste materiaal

Iedere schilder weet dat het gebruik van de juiste materialen van groot belang is. Ik heb sinds een aantal jaren ervaring met de 4SO lijn van Wijzonol. Door deze ervaringen weet ik dat wij zonder problemen buiten kunnen werken in de donkere maanden. Daardoor kan ik zorgeloos de buiten-winterschilder met garantie aanbieden.

Met de nieuwste producten van Wijzonol is in de winter schilderen een stuk eenvoudiger geworden. Want met de 4SO lijn heeft Wijzonol een speciale verf gemaakt, waarmee probleemloos gewerkt kan worden tot circa nul graden. Hier heeft Wijzonol jarenlang onderzoek naar gedaan en dat heeft geresulteerd in een prachtig product. Onze schilders werken er al een aantal seizoenen mee. Zij hebben gemerkt dat het goed vloeit, een goede weervastheid heeft en een prachtige glansgraad.

Ook binnen gegarandeerd buitengewoon goed

Wil je nou deze winter niet de buiten, maar juist de binnenkant van het huis aan laten aanpakken? Dan staan we uiteraard ook voor u klaar.
Onze vakmannen hebben ruime ervaring om van de binnenzijde van het huis weer een mooi en fris geheel te maken. Hierbij gebruiken wij ook diverse andere materialen dan standaard latex of RAL 9010. Wij adviseren u graag over het gebruik van bijvoorbeeld kalkverf, krijtverf of exclusief behang. Dat is net weer even iets anders!

Kortom

Zoekt u vakmensen die in de maanden december tot maart, het huis kunnen aanpakken? Dan staan wij gewoon voor u klaar en leveren wij u winterschilderwerk met garantie en 15% korting!

Maak hier gebruik van de Winterschilder actie!

Schilder nieuwegein

  Schilderwerknieuwegein.nl Zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk in Nieuwegein en omstreken   Hoe werkt het abonnement?​ Het abonnement van Schilderwerk Nieuwegein start met een

Lees verder »