Voor schilders

Hoe kiest u een schilder voor uw schilderwerk?

Nog te vaak horen we verhalen van woningeigenaren over schilders die het schilderwerk niet goed uitvoeren. Soms ontstaan er al na enkele weken blaasjes in het schilderwerk. Er zijn zelfs schilders die garantie geven maar nooit het slechte schilderwerk komen herstellen. Omdat het laten uitvoeren van schilderwerk vaak een grote uitgave betreft is zeer teleurstellend als de schilder zijn afspraken niet na komt. Daarom hebben wij voor u 4 tips verzameld die helpen in uw zoektocht naar de beste schilder die niet van A tot W schildert, maar van A tot Z!

Schilderwerk tips op een rij

  1. Zorg ervoor dat uw schilder het AF-Erkend keurmerk draagt. Het AF-Erkend keurmerk is in 1995 ingevoerd door OnderhoudNL (voorheen FOSAG) om zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid te bieden voor woning eigenaren op het gebied van schilderwerk. Alleen bedrijven met alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s kunnen na een goedgekeurde inspectie dit keurmerk dragen.
  2. Kies voor een abonnement in plaats van een eenmalige schilderbeurt. Waarom? De schilder is dan 100% verantwoordelijk en nauw betrokken bij het schilderwerk door de overeenkomst tussen u en de schilder. Daar waar de schilder bij een eenmalige schilderbeurt korte tijd bezig is met het schilderwerk aan uw woning, is de schilder bij een abonnement te allen tijde betrokken. Wilt u meer informatie over de verschillende abonnementen? Klik hier.
  3. Laat het schilderwerk onafhankelijk controleren. Als een schilder dit zelf al aanbiedt laat dat zien dat de schilder zeker is van zijn zaak en de nodige vakkennis in huis heeft voor het uitvoeren van het schilderwerk aan uw woning. Biedt de schilder dit niet aan? Laat het dan toch onafhankelijk controleren! Hoe sneller eventuele klachten naar de schilder worden gecommuniceerd, des te makkelijker is het om herstelwerk in gang te zetten. Het werk van Eigenhuis Schilderplan wordt jaarlijks steekproefsgewijs gecontroleerd waardoor u verzekerd bent van goede kwaliteit schilderwerk.
  4. Schilder samen met uw buren. Dit lijkt misschien een vreemde tip, maar dit kan wel degelijk bijdragen aan de kwaliteit van het schilderwerk. Samen met uw buren staat u namelijk veel sterker tegenover een schildersbedrijf dan in uw eentje. Als het schilderwerk niet goed wordt uitgevoerd dient u gezamenlijk een klacht in. In dat geval zal u veel sneller serieuzer worden genomen. Daarnaast kunt u vaak ook nog leuke kortingen krijgen! Klik hier voor de mogelijkheden in burenkorting.

 

Eigenhuis Schilderplan: schilderwerk van A tot Z!

Als u opzoek bent naar de schilder die voldoet aan bovenstaande eisen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij dragen met trots het AF-Erkend keurmerk waardoor we zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid kunnen garanderen. Ook hebben wij passende abonnementen voor u klaarliggen met een meerjarenplan op maat. Dit plan handhaven wij voor u zodat u geen omkijken meer heeft naar het schilderwerk aan uw woning.

Last but not least: u kunt bij ons kiezen voor ‘samen schilderen’ met uw buren waarbij u kortingen kunt krijgen tot wel 24% per huis! Heeft u interesse in burenkorting? U kunt met bovenstaand formulier binnen 1 minuut uitrekenen hoeveel het schilderwerk aan uw woning per maand kost. U mag ons ook altijd bellen via 0342 444 110 of mailen via i[email protected]. We staan klaar voor al uw vragen!

Schilder nieuwegein

  Schilderwerknieuwegein.nl Zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk in Nieuwegein en omstreken   Hoe werkt het abonnement?​ Het abonnement van Schilderwerk Nieuwegein start met een

Lees verder »