Voor schilders

Vaderdag, Eigenhuisdag

Vaderdag, Eigenhuis dag

Sinds 2,5 jaar is ook bij ons het Vaderdagritueel aanwezig, en ik ben er maar wat blij mee! Onze kleine man komt vol trots de slaapkamer binnen rennen met een fantastisch zelf geplakt kunstwerk bestaande uit liters Velpon en stroken papier. Heerlijk!

Voor de kleintjes is het simpel, de juf bepaalt immers wat je aan je vader geeft. Maar ja, wat geeft mama aan papa? Een goed boek? Een lekker luchtje? Dat is eigenlijk wel heel standaard. Een heggenschaar wellicht? Wordt de heg ook weer eens geknipt. Die schaar belandt vervolgens in de schuur en de heg groeit weer door. Niet zo handig dus.

Geef je vader een onderhoudsabonnement van Eigenhuis Schilderplan voor Vaderdag!

Maar wat als je jouw lieve vader of geweldige echtgenoot nu eens blij kan maken met een heel nuttig cadeau voor Vaderdag? Iets waar je je vader niet alleen een groot plezier mee doet, maar ook veel vrije tijd mee cadeau geeft. Het Eigenhuis Schilderplan is bij uitstek hèt meest originele Vaderdagcadeau van 2015! Een onderhoudsabonnement voor het schilderwerk buiten het huis: er zijn maar weinig vaders die zo’n abonnement cadeau krijgen. Dus een origineel presentje voor Vaderdag is het zeker.

Zie je het al voor je? Weg met de steiger die dag en nacht om het huis staat en het zicht belemmert: binnen de kortste keren helpt een vlugge en handige vakschilder je van het schilderwerk af. En, papa hoeft niet meer op die zonnige vrije zaterdag de ladder op om de dakgoot te schilderen. Kan hij gewoon mee om een terrasje te pakken na het shoppen!

Eigenhuis Schilderplan voor Vaderdag: 10 jaar voor een vast en voordelig maandbedrag

En dan nog een voordeel: het Eigenhuis Schilderplan loopt maar liefst 10 jaar lang met een vast maandbedrag. In die periode wordt het schilderwerk regelmatig gecontroleerd uitgevoerd. Is dat even mooi, dan ben jij als liefhebbende vrouw of meedenkende zoon of dochter voor de komende 10 jaar klaar met Vaderdagcadeaus!

Kijk op hier voor meer informatie over het Eigenhuis Schilderplan. Speciaal voor alle ‘Vaderdag-verrassers’: vraag je voor 1 juli een onderhoudsplan aan, dan krijg je 2 maanden cadeau. Het onderhoudsplan loopt 120 maanden, maar je betaalt er slechts 118!  Ik ben benieuwd waar ze mij mee gaan verassen op Vaderdag….

Schilder nieuwegein

  Schilderwerknieuwegein.nl Zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk in Nieuwegein en omstreken   Hoe werkt het abonnement?​ Het abonnement van Schilderwerk Nieuwegein start met een

Lees verder »