Voor schilders

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Donny

In het kader van ¨Wie komt er bij u schilderen?¨ klimmen wij regelmatig bij onze vakmannen en vakvrouwen op de ladder. Deze keer Eigenhuis schilder Donny.

Stel je eens voor, wie is schilder Donny en wat doet hij zoal?

Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Eigenhuis Schilder Donny Pronk, 28 jaar oud en woonachtig in Zoetermeer. Ik ben echter geboren in Den Haag. Het leggen van nieuwe contacten en een gezellig praatje maken, daar houd ik wel van. Ook vind ik het erg leuk om tijd door te brengen met mijn zoontje van 2 (maar soms kan ik hem ook achter het behang plakken). In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met auto’s en motorrijden.

Leuk hoor! En waarom heb je gekozen voor het schildersvak?

Ik heb gekozen voor het schildersvak nadat ik mijn beveiliging diploma had behaald. Mijn broer heeft een eigen schildersbedrijf en vroeg mij na het afronden van mijn opleiding tot beveiliger of ik hem een handje kon helpen. Nou, dat handje heeft lang geduurd! Mijn vader was ook schilder en van jongs af aan heeft het vak mij altijd geïnteresseerd. Ik ben nu nog steeds met veel plezier schilder.

Waarover heb je de laatste tijd nog flink gelachen op het werk?

Wij werken met een groep van vier, soms vijf schilders. Wij zijn allemaal al lange tijd collega’s maar ook hechte vrienden in privé. Wij pakken al het werk zorgvuldig aan, maar houden ook van een dolletje op zijn tijd. We hadden niet zo lang geleden een collega die was nogal bang in een hangbak. Nou, ik kan je vertellen dat was erg lachwekkend. Gelukkig is het allemaal goed gekomen, maar we herinneren hem er nog wel eens aan 🙂

Welke verrassende andere bezigheden heb je als je niet op de ladder staat?

Ik hou ervan om altijd bezig te zijn. Buiten het schilder hoogseizoen om, vind ik het leuk om te kickboksen. Ook houd ik van motorrijden en ga ik regelmatig met vrienden en collega’s lekker toeren. En als ik dan ergens nog tijd over heb dan vindt ik het heerlijk om even lekker te kunnen gamen (jongens blijven jongens).

Tot slot, welke onderhoudstip van de vakschilder wil je de Eigenhuis Schilderplan abonnees meegeven?

Verder wil ik aan iedereen meegeven om uw schilderwerk goed schoon te houden. Dit geeft een mooiere uitstraling én het schilderwerk behoud langer zijn glans. Ook heeft u er dan goed zicht erop of er misschien plekken zijn die extra aandacht kunnen gebruiken. Maar met een Eigenhuis Schilderplan wordt dat bijwerken door ons automatisch aangepakt natuurlijk!

Eigenhuis Schilder Donny Pronk

Klik op de namen om meer te lezen om over onze Eigenhuis schilders Esmee van Straalen, Laurens van Dijk, Peter Gangelhof, Peter Geurts, Leo Gorree, Geurt Aangeenbrug, Arie van der Vlist, Jos Vermeulen, Leon Satijn, Gerard van Loenen, Gert de Bruin, Michiel Spanjersberg, Michel Velthuizen, Tony van Dommelen, Ricardo Herrera, Jan Molenaar, Ronny Meertens of Tim van Vegten

Schilder nieuwegein

  Schilderwerknieuwegein.nl Zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk in Nieuwegein en omstreken   Hoe werkt het abonnement?​ Het abonnement van Schilderwerk Nieuwegein start met een

Lees verder »