Voor schilders

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Geurt Aangeenbrug

Regelmatig maken we een rondje langs onze vakmannen en -vrouwen. In het kader van; Wie komt er bij u schilderen? Deze keer onze schilder Geurt Aangeenbrug uit Ede.

Stel je eens voor, wie is schilder Geurt Aangeenbrug en wat doet hij zoal?

Ik ben Geurt Aangeenbrug, vader van 4 kids, relaxed en gezellig. Ik ben uw schilder! Ik hou van kunst schilderen, muziek luisteren en maken, van lezen en filosoferen en uren kletsen met m’n vriendin.

Waarom heb je destijds gekozen voor het schildersvak?

Eerst deed ik iets heel anders. Ik dacht de ruimte op te zoeken en heb vijf jaar lang gevaren op verschillende wateren. Daarnaast had ik, omdat mijn vader ook schilderde, als jonge jongen al mijn eigen klusjes in het vak. Uiteindelijk heb ik er toch voor gekozen om te blijven schilderen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. 🙂

Eigenhuis Schilder Geurt

Waarover heb je de laatste tijd nog flink gelachen op het werk?

We waarderen het altijd als we een kopje koffie mogen krijgen op het werk. Soms worden we extra verwend. Naast koffie vind ik ook pindakaas erg lekker. Ik ben er stiekem een beetje verslaafd aan. De klant had dat ook gemerkt en als dank voor het mooie en fijne werk kreeg een pot pindakaas mee naar huis! Dat bezorgde me een brede glimlach.

Welke verrassende andere bezigheden heb je als je niet op de ladder staat?

Voor mijn kinderen sta ik altijd voor klaar. Ik wil ook graag mijn kennis nog verbreden dus volg ik zo nu en dan een studie. Ook muziek is een grote passie. Ik bezoek graag concerten, maar maak ook zelf graag muziek. Ik speel piano en klarinet en zing de sterren van de hemel (onder het raam van mijn vriendin) Daarnaast mag ik graag kunst schilderen, hou van natuur en cultuur. Kortom, het is nooit saai.

Tot slot, welke onderhoudstip van de vakschilder wil je onze abonnees meegeven?

Een goede onderhoudstip: maak ramen en kozijnen regelmatig schoon met jemako-doeken. Dan houdt u uw kozijnen langer mooi. En het allerbelangrijkste, geniet van de tijd die u overhoud omdat wij u ontzorgen door middel van het Eigenhuis Schilderplan.

Klik op de namen om meer te lezen om over onze Eigenhuis schilders Esmee van Straalen, Laurens van Dijk, Peter Gangelhof, Peter Geurts, Leo GorreeArie van der Vlist, Stephan Baas, Jos Vermeulen, Leon Satijn, Gerard van Loenen, Gert de Bruin, Michiel Spanjersberg, Michel Velthuizen, Tony van Dommelen, Ricardo Herrera, Jan Molenaar, Ronny Meertens of Tim van Vegten

Schilder nieuwegein

  Schilderwerknieuwegein.nl Zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk in Nieuwegein en omstreken   Hoe werkt het abonnement?​ Het abonnement van Schilderwerk Nieuwegein start met een

Lees verder »