Voor schilders

Op zoek naar een schilder

Op zoek naar een schilder? Zet een schilder van Eigenhuis in!

Bent u op zoek naar een schilder? Zet dan een schilder van Eigenhuis in! Op het platform Eigenhuis Schilderplan vinden eigenhuis bezitters en vakbekwame schilders elkaar met betrekking tot schilderwerk en structureel onderhoud. Wij voeren al meer dan 260 jaar vakwerk uit. Dat is waar wij goed in zijn en waar onze passie ligt. De markt is echter continu in verandering, dus wij veranderen uiteraard mee. Dit doen wij door eigenhuis bezitters van Nederland ons vakschilderwerk aan te bieden middels een abonnement, maar ook door samen te werken met elkaar en zo te zorgen voor meer gemak. Wij vertellen u graag voor wie Eigenhuis Schilderplan is.

Voor wie is EigenHuis?

Wanneer u op zoek naar een schilder bent, weet u zeker dat u goed zit bij Eigenhuis Schilderplan. Wij zijn er voor iedere eigenhuis bezitter in Nederland. Bekijk gerust eens onze deelnemersvoorwaarden. U wilt uw huis natuurlijk goed onderhouden. Er zijn dingen die u misschien eenvoudig zelf kunt doen, maar ook dingen die u liever uitbesteedt. Schilderen lijkt een gemakkelijke klus, maar niets is minder waar. U zal wellicht ook niet zelf het onderhoud aan uw cv-ketel verrichten. Om deze reden ontwikkelden wij het Eigenhuis Schilderplan. Hiermee zorgen speciaal geselecteerde vakschilders uit uw regio voor goed schilderwerk en het regelmatig onderhouden hiervan. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw schilderwerk en kunt u uw tijd aan andere zaken besteden. Wij beginnen met een eerste schilderbeurt, waarna u voor een vast bedrag per maand verzekerd bent van jarenlang uitstekend schilderwerk en onderhoud.

Waarom een schilder van Eigenhuis?

Waarom u het beste een schilder van Eigenhuis Schilderplan kunt inzetten? Met onze schilder heeft u:
– Geen zorgen meer over uw schilderwerk: wij zorgen voor uitstekend schilderwerk en onderhouden dit tevens periodiek
– Geen zorgen over een tijdige uitvoer: wij voeren onze schilderwerkzaamheden tijdig en volgens een vast schema uit.
– Schilderwerk van topkwaliteit!

Nu op zoek naar een schilder? Vraag meteen een offerte aan

Bent u nu op zoek naar een schilder? Vraag dan direct een offerte aan bij Eigenhuis Schilderplan. Dit doet u in drie eenvoudige stappen. U vult allereerst uw gegevens in de postcodecheck in. Vervolgens voegt u foto’s toe. Binnen drie werkdagen heeft u de offerte voor uw schilderwerk in uw inbox. Wanneer u op zoek naar een schilder bent, zijn de schilders van Eigenhuis Schilderplan u snel van dienst!

Schilder nieuwegein

  Schilderwerknieuwegein.nl Zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk in Nieuwegein en omstreken   Hoe werkt het abonnement?​ Het abonnement van Schilderwerk Nieuwegein start met een

Lees verder »